Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба все по-сериозно се замисля

...
Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба все по-сериозно се замисля
Коментари Харесай

Погба може да преподпише с Юнайтед

Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба все по-сериозно се замисля да подпише нов контракт с клуба, твърди " Daily Star ". В последните месеци сътрудникът на играча Мино Райола бе декларирал, че сходно нещо няма по какъв начин да се случи, само че в последно време французинът наподобява видоизменен. Той все по-често стартира измежду стартовите единадесет на Оле Гунар Солскяер, а е забележим и напредъкът в играта му. Освен това 27-годишният полузащитник означи и два значими гола против Бърнли и Фулъм.

По всичко проличава, че сега Погба е благополучен на " Олд Трафорд ". Твърди се, че той е в доста по-добри връзки с мениджъра Оле Гунар Солскяер, което е още една причина за по-добрата му форма. Отборът пък е на върха в класирането и към този момент се трансформира в главен кандидат за купата в Премиър лийг. Всичко това е доста евентуално да наклони везните и Погба да се съгласи да преподпише с " Червените дяволи ".

Интересът към Погба остава огромен. Той е свързван с Реал Мадрид, Ювентус и Пари Сен Жермен. До лятото към момента има много време, само че на този стадий прогнозите сочат, че играчът няма да упорства за трансфер, а в противен случай, по-вероятно е да подпише нов контракт и да се обвърже дълготрайно с Манчестър Юнайтед.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР