Халфът на Лийдс Тайлър Адамс коментира серия от седем мача

...
Халфът на Лийдс Тайлър Адамс коментира серия от седем мача
Коментари Харесай

Полузащитник на Лийдс: Трябва да променим манталитета си

Халфът на Лийдс Тайлър Адамс разяснява серия от седем мача без победа във Висшата лига. Националът на Съединени американски щати счита, че тимът би трябвало да промени манталитета си и да почне да вкарва повече голове. 
 Нотингам Форест съкруши Лийдс с ранен гол и още повече утежни обстановката на йоркширци Нотингам Форест съкруши Лийдс с ранен гол и още повече утежни обстановката на йоркширци
„ Не разбирам за какво Лийдс не може да завоюва. Можете да видите напредъка от началото на сезона. Определено имаме смяна в метода, по който играем. Имаме по-добър надзор върху играта и по-добро боравене с топката. Определено можете да видите нашето развиване в това отношение. Но, още веднъж, идната стъпка в нашето развиване явно е да вкарваме повече голове. Трябва да променим малко манталитета. Сега би трябвало да продължим напред. Ние не сътворяваме доста положения, тъй че когато се появят, би трябвало да ги приключим “, сподели Адамс пред Goal. Лийдс е 17-и във Висшата лига с 18 точки от 20 мача.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР