Халфът на Левски Георги Миланов не бе доволен от равенството

...
Халфът на Левски Георги Миланов не бе доволен от равенството
Коментари Харесай

Георги Миланов: Почваме да градим къщичката си от основи

Халфът на Левски Георги Миланов не бе удовлетворен от равенството 2:2 против Локомотив (Пловдив). Според него той и съотборниците му занапред би трябвало да продължат да се развиват и да подвигат равнището.

" Много тежък мач. И двата тима демонстрираха стойностна игра за българските стандарти - обрати, положения, голове. Аз не съм удовлетворен от точката. В момента сме в развой на създаване, уповавам се да покажем още по-добро лице. Трябва да печелим мачове. Имам огромен опит и споделих на треньора, че съм до 80-ата минута. Видях, че съм изтощен и споделих, че би трябвало да влезе някое младо момче, което да покаже борбеност и добра игра. Аз не съм индивидът, който би трябвало да разяснява треньора ", показа Миланов след мача.

" Надявам се да запишем по-добри игри. Радвам се, че записах първия си гол за Левски под управлението на Станимир Стоилов. Чувствах се като хазаин в Пловдив. Страхотна поддръжка, благодаря. Почваме да градим къщичката си от основи. Надявам се с всеки мач и подготовка да градим ", добави футболистът на " сините ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР