Халфът на Айнтрахт (Франкфурт)Марио Гьотце бе разочарован след поражението с

...
Халфът на Айнтрахт (Франкфурт)Марио Гьотце бе разочарован след поражението с
Коментари Харесай

Гьотце: След червения картон всичко тръгна надолу

Халфът на Айнтрахт (Франкфурт)Марио Гьотце бе отчаян след провалянето с 0:2 от Наполи в първия мач сред двата отбора от 1/8-финала в Шампионската лига. Той съобщи, че след аления картон всичко е тръгнало надолу за тима му. Освен това ветеранът призна виновността си за първия гол.

" Опитахме всичко. Начинът, по който се разви мача, бе доста неподходящ за нас. След това пристигна аленият картон и всичко потегли надолу за нас. Останахме с 10 души при резултат 0:1. Не трябваше да изгубвам топката при първия гол. Срещу тим като Наполи не може да си разрешаваш сходни неточности. Те са прекомерно положителни на контраофанзива. В тази обстановка трябваше да остана спокоен и да запазя контрола над топката ", призна Гьотце.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР