Халфът Мартин Райнов почти сигурно няма да вземе участие в

...
Халфът Мартин Райнов почти сигурно няма да вземе участие в
Коментари Харесай

Още един основен играч напуска Левски

Халфът Мартин Райнов съвсем несъмнено няма да вземе присъединяване в днешната контрола на Левски против Локомотив (Пловдив). Причината е, че договорът на полузащитника със “сините” е изминал, написа „ Тема Спорт “. Той е от играчите, които управлението желае да задържи и за идната акция, защото е един от водачите на тима. Това обаче ще стане, в случай че финансовото състояние на клуба се промени.

През предишното лято Райнов също бе свободен сътрудник и пропусна лятната подготовка на отбора. След старта на сезона обаче реши да се завърне на “Герена”, откакто не получи положителни оферти от задгранични клубове.

Освен Райнов “сините” желаят да удължат контрактите на близнаците Борислав и Радослав Цоневи, Андриан Краев и чужденците Звонимир Микулич и Драган Михайлович. Техните контракти изтичат идната седмица - на 1 юни.

На “Георги Аспарухов” тренира и Валери Божинов. Той също няма договор с клуба, не се чака и да получи. Въпреки това нападателят е лице на много акции на Левски. В момента точно той популяризира пуснатите в продажба нови екипи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР