Хабиб Нурмагомедов разкри, че голямата му мечта била да стане

...
Хабиб Нурмагомедов разкри, че голямата му мечта била да стане
Коментари Харесай

Нурмагомедов: Мечтата ми бе да стана футболист, но съм роден в Дагестан

Хабиб Нурмагомедов разкри, че огромната му фантазия била да стане футболист, само че за момчетата в Дагестан приоритет са бойните спортове. Непобедения първенец в лека категория на UFC изгледа онлайн футболната среща сред тимовете на Барселона и Пари Сен Жермен в Испания, написа " mma.bg ".

" The Eagle " видя по какъв начин гостите премазаха каталунците, а звездата на вечерта Килиан Мбапе му подари тениската, с която означи 3 попадения. В своя акаунт в обществените мрежи Нурмагомедов пусна фотография от трибуните и написа следното:

“Обичам футбола от детството си и постоянно съм мечтал да стана футболист, само че съм роден в Дагестан и там вие сами знаете какво е приоритет. Кой знае, може би в случай че Роналдо беше роден в Дагестан, тогава той също щеше да стане първенец в UFC. Аз станах ММА войник по случайност. Шегувам се, не беше случайност. Някой ден ще ви опиша за моята история с футбола и по какъв начин като дете, до момента в който седях в час в 6 клас, написах 200 футболни имена в тетрадка, а тогава нямаше интернет. Радвам се, че съумях да посетя този именит стадион и да виждам мача сред Барса и Пари Сен Жермен онлайн.”
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР