Губернаторът на щата Ню Йорк, Андрю Куомо, който стана популярен

...
Губернаторът на щата Ню Йорк, Андрю Куомо, който стана популярен
Коментари Харесай

Губернаторът на Ню Йорк написа книга за COVID-19

Губернаторът на щата Ню Йорк, Андрю Куомо, който стана известен с подхванатите ограничения против разпространяването на COVID-19 в една от най-засегнатите територии в света, написа книга за претърпяното от началото на пандемията.

На 13 октомври, 3 седмици преди президентските избори в Съединени американски щати, издателство Crown ще публикува „ Американска рецесия “. В нея Куомо включва лидерски препоръки и повече елементи към взаимоотношенията му с администрацията на Доналд Тръмп, съобщи „ Асошиейтид Прес “.

През миналите няколко месеца губернаторът получи похвали поради спокойнотo си държание в преодоляването на рецесията, само че и рецензии поради високия брой умряли в управлявания от него щат. „ Въпросите са какво вършиме със страха и бихте ли се поддали на него. Не бих разрешил страхът да ме управлява. Страхът поддържаше адреналина ми висок и това беше положително. Но не бих му разрешил да е отрицателен и не бих го популяризирал. Страхът също е вирус “, написа Куомо.

Намерението си да издаде книга той показа за първи път през юли по време на изявление в ефира на радио WAMC. Все още не са ясни финансовите условия, свързани с нея.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР