Грузинският премиер Иракли Гарибашвили заяви, че страната участва в международните

...
Грузинският премиер Иракли Гарибашвили заяви, че страната участва в международните
Коментари Харесай

Грузия обявява невъзможност да наложи санкции срещу Русия

Грузинският министър председател Иракли Гарибашвили съобщи, че страната взе участие в интернационалните наказания против Русия, само че няма да може да постанова ограничавания сама, въз основа на националните си ползи. Той приказва за това на Катарския стопански конгрес, съобщи ТАСС.

В същото време Гарибашвили акцентира, че нито една компания, против която са наложени наказания, няма да може да ги заобиколи благодарение на Грузия. Освен това той напомни, че Тбилиси оказва политическа поддръжка на Киев.

„ В Организация на обединените нации, ОССЕ сме се включили към 260 резолюции. Естествено, ние сме членове на интернационалните, световни финансови системи “, сподели още министър председателят, представен от Лента.ру

По-рано ръководителят на грузинския парламент Шалва Папуашвили съобщи, че Тбилиси няма да може да наложи такива наказания против Русия, които биха нанесли повече вреди на Москва. Освен това той е сигурен, че това може да докара до ескалация и до по-нататъшен боен спор, написа Лента.ру.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР