Груповата фаза на Шампионската лига започва с цели шест мача

...
Груповата фаза на Шампионската лига започва с цели шест мача
Коментари Харесай

Мегасблъсъкът Барселона – Байерн и Рома – ЦСКА пряко по MAX Sport

Груповата фаза на Шампионската лига стартира с цели шест мача в програмата на. По традиция ще предават най-интересните срещи във вторник вечер, като през първата седмица от групите през този сезон феновете ще могат да гледат директно мачове във всички четири канала.

Програмата на 14 септември стартира с двата ранни дуела от 19:45 ч. В тях се опълчват Йънг Бойс против Манчестър Юнайтед и Севиля - Залцбург. Тези срещи ще бъдат излъчени надлежно по и.

От 22:00 ч. следват още четири мача. Най-горещо несъмнено ще е по, където ще бъде излъчен конфликтът сред Барселона и Байерн. Двата европейски гранда попаднаха в една група и всички почитатели на футбола чакат да видят по какъв начин ще наподобяват каталунците против най-силните тимове в Европа без Лионел Меси.

Италианско-испански конфликт ще предложи. В него ще се изправят Виляреал и Аталанта. По ще бъде излъчено гостуването на Ювентус в Швеция, където „ бианконерите “ ще срещнат Малмьо. Носителят на Шампионската лига Челси пък стартира отбраната си на трофея с домакинство на Зенит, а този дуел ще бъде излъчен директно по.

Спортни страсти ще има и за българските почитатели през тази седмица. През този сезон ще излъчва мачове и от новия шампионат под егидата на УЕФА – Лигата на конференциите. До груповата фаза на конкуренцията доближи и родният ЦСКА, който попадна в група с италианския Рома, норвежкия Бодьо Глимт и украинския Зоря. В първия кръг „ алените “ ще имат тежка задача и ще гостуват на „ Олимпико “ на любимеца Рома. Двубоят сред възпитаниците на Жозе Моуриньо и Стойчо Младенов е в четвъртък вечер, на 16 септември, от 22:00 часа и ще бъде излъчен директно по.

Още един от евротурнирите стартира излъчванията си по тази седмица – втората по мощ континентална конкуренция Лига Европа. Зрителите ще могат да гледат общо четири мача от първия кръг на груповата фаза. Първият мач е Спартак Москва – Легия Варшава, който ще бъде излъчен по на 15 септември от 17:30 ч. Останалите три мача са в четвъртък, 16 септември. От 19:45 ч. по е дуелът Галатасарай – Лацио, а по – Динамо Загреб – Уест Хем. Отново по е и късният мач от 22:00 Глазгоу Рейнджърс – Олимпик Лион.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР