Групата на Демократична България в Столичния общински съвет избра за

...
Групата на Демократична България в Столичния общински съвет избра за
Коментари Харесай

Грети Стефанова заменя Методи Лалов начело на групата на ДБ в СОС |

Групата на " Демократична България " в Столичния общински съвет избра за собствен ръководител общинския консултант инж. Грети Стефанова , оповестиха от Демократична България.

Тя е строителен инженер и магистър по обществено ръководство. Грети Стефанова е член на Комисията по устройство на територията, архитектура и жилищна политика, Комисията по обучение, просвета, просвета и културно разнообразие, Комисията по стопанска система, благосъстоятелност и цифрова промяна.

Тя се управлява от своите цели: " Обичам София и хората, които живеят в моя роден град. Държа на морала и принципността в политиката ", се споделя в сбитото известие.

Грети Стефанова на процедура заменя Методи Лалов на поста. На 8 септември Лалов разгласи, че подава оставка като ръководител на групата на Демократична България в СОС и остава редови член на съвета. От известието му във фейсбук не се разбра каква е повода за отдръпването му. Той написа единствено следното: 

" Решението ми е напълно персонално и по моя самодейност, само че не е по " персонални аргументи ", както е съвременно да се стимулират оставките в политическата ни действителност. Лоялността към правилата и откритите правила е най-важно за мен, а разликите с някои от политическите ми съдейственици не ме разколебават изобщо да продължа да влагам силата и уменията си за реализиране на правова, обществена и демократична страна, каквато е общата цел на болшинството членове и симпатизанти на " Да, България " и на останалите партии в обединението и поради което напуснах съдийската си позиция в Софийския областен съд ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР