Групата на БСП за България“ в СОС не подкрепи споразумението

...
Групата на БСП за България“ в СОС не подкрепи споразумението
Коментари Харесай

Паргов: БСП не подкрепя споразумението с МТК Гроуп

Групата на „ Българска социалистическа партия за България “ в СОС не поддържа съглашението с „ МТК Гроуп “ ООД. Това стана ясно от гласуването в Столичния общински съвет.

Лидерът на БСП-София и ръководител на групата на социалистите в СОС Калоян Паргов изясни, че това е решение на Градския съвет на Софийската организация на партията, чийто ръководител е той. Паргов благодари на народните представители от „ Българска социалистическа партия за България “, определени от столицата, които на брифинг в Народното събрание направиха публично притежание решението на софийския партиен конгрес.

Той посочи, че общинските съветници от Българска социалистическа партия са били поредни през годините. „ Както през 2016 година не подкрепихме встъпването на Столична община в договорни връзки с частния транспортьор, по този начин и в този момент отхвърлихме предоговарянето “, уточни ръководителят на групата на социалистите в СОС.

Паргов означи, че двамата представители на Българска социалистическа партия в работната група са били дейни и виновни по повод решаването на проблема, за което им благодари.

„ Но ръководещите Столична община постановат волята си и одобряват решения, комфортни за тях “, безапелационен е Калоян Паргов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР