Групата GEFCO развива и предлага на партньорите си широк спектър

...
Групата GEFCO развива и предлага на партньорите си широк спектър
Коментари Харесай

БДЖ в партньорство с GEFCO ще търсят по-гъвкави решенията за жп транспорта

Групата GEFCO развива и предлага на сътрудниците си необятен набор от логистични услуги, по-специално мултимодални решения, включващи сухопътен, въздушен, морски и жп превоз. Компанията през днешния ден е европейски водач в автомобилната железопътна логистика с 4100 лични вагона, излиза наяве от корпоративно известие.

От началото на тази година дъщерното сдружение "GEFCO България " направи няколко значими стъпки в укрепването на своите железопътни решения - тактика за развиване, която е напълно в сходство с визията на Групата GEFCO.

Първата от тези стъпки е подписването на съглашение за съдействие с "Български държавни железници " ЕАД (БДЖ). Това значи, че дъщерното сдружение ще може да предложи по-добри условия на своите клиенти, както и повече надзор върху превоза и опция за предложение на по-голяма еластичност на решенията, включващи железопътен превоз.

"Ние открихме благонадежден, еластичен и високопрофесионален сътрудник в лицето на БДЖ. С подписването на съглашението с тях сме подготвили чудесна основа за основаване на надеждни и сигурни решения за българския пазар. Това директно съглашение ни дава опция да предложим самостоятелни решения, съобразени с потребностите на всеки клиент ", отбелязва Жером Шевроле, шеф на GEFCO България, Регионален управител на GEFCO за Балканите.

В началото на годината бяха осъществени и първите сполучливи доставки на артикули с трен от страните от Централна Европа към България за потребностите на основен клиент от енергийния бранш. Пакетът услуги включва месечни достовки на товари с блок-влак, както и транспорти с индивидуален вагон.

През 2012 година 75% от капитала на компанията е добит от РЖД (Руски държавни железници), един от най-големите железопътни оператори в света, посредством който GEFCO получава достъп до 85 000 км железопътни линии, както и дълготрайна стратегическа поддръжка.

Използването на жп превоз е приоритет за фирмите с взор в бъдещето

През годините GEFCO поставя старания да разпространява потреблението на железопътни решения на пазара. Добре изчисленото приложение на този вид превоз може да даде редица изгоди за бизнеса на клиентите. Част от тях са по-голяма сигурност и сигурност на транспортите, защото спрямо останалите типове превоз, жепезопътният е най-слабо обиден от климатичните изискванията или непредвидими провали. Също по този начин, когато се употребява за транспорт на дълги дистанции, той е по-рентабилен, а доста постоянно и най-бързото решение. От позиция на екосъобразност, железопътният превоз реализира най-високи резултати при минимум негативно въздействие върху околната среда, като спомага за понижаване на въглеродните излъчвания при транспорта на товари.

GEFCO влага през днешния ден в логистиката на утрешния ден

Според отчета за разбор на пазара на жп транспорти на европейския железопътен превоз, през 2023 година в Европа се чака пазарът на жп товарни транспорти да доближи невероятните 34 милиарда $.

Съчетаването на иновациионни технологии, взаимоотношение на всички равнища, видимост и колета от врата до врата, дават опция на компанията да даде на своите клиенти цялостни, интегрирани логистични решения, които да реализират висока оптимизация на потоците.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР