Група въоръжени албанци се развилняха рано тази сутрин в село

...
Група въоръжени албанци се развилняха рано тази сутрин в село
Коментари Харесай

Война на Балканите! Въоръжени албанци вилнеят в сръбско село

Група въоръжени албанци се развилняха рано тази заран в село Растелица край Куршумлия, написа сръбския " Курир ".

Както малкия екран TV Prva заяви, в селото се чула пукотевица, а на мястото сега има засилено полицейско наличие, написа Блиц.

``
реклама

Курир продължава, че въоръжените албанци в село Растелица, в което сега никой не живее, са откраднали принадлежности, мебели и други предмети от къщите на селяните, които са били прогонени оттова. В продължение на година към този момент албанците нахлуват в сръбските села по административната линия и нелегално минават границата.

Растелица не бе единствената цел на нападението, въоръжени албанци пристигнали от друго гранично село, откъдето локален гражданин бил откраднал трактор.

Сръбската медия напомня, че в средата на февруари, косовската полиция нелегално влезе на територията на централна Сърбия, нарушавайки по този метод Споразумението за придвижване в зоната на административното разделяне.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последн
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР