Варна избира районни кметове в два ключови района на 20

...
Варна избира районни кметове в два ключови района на 20
Коментари Харесай

Варна пред ключов избор на районни кметове

Варна избира районни кметове в два основни региона на 20 октомври – „ Приморски “ и „ Одесос “ . Не тъй като хората по този начин са повелили, а поради партиен напън в Общинската изборна комисия от тези, които изгубиха доверието на варненци предходната есен. Това написа в обществената мрежа Фейсбук. Той написа още: 

„ Убеден съм, че не може да се предозира с народна власт, само че може да се прекали с администрация. Може предумишлено да отвратиш хората с избори. Може да им внушиш, че всичко е безсмислено и предрешено.

Именно такава е обстановката във Варна в този момент.

След броени седмици ни следва да гласуваме 2 пъти в 2 поредни недели – на 20 и 27 октомври. Това може да разубеди и най-заклетият оптимист да отиде до урните, само че както е споделил Радой Ралин – „ Когато си отидат отвратените, остават отвратителните “.

Затова в този момент не е време да се отхвърляме, а в противен случай – да отстояваме пътя, който избрахме за Варна – без тесни стопански ползи, без „ свои хора “, без „ споразумяване на въпроса под масата “.

Районните кметове са от критическа значимост за развиването на града. Те са връзката сред Общината и кварталите и имат бездънен взор върху ежедневните проблеми на жителите им.

Призовавам варненци да наблюдават акциите на претендентите за районни кемтове и да изберат честността на инат на частните ползи, които задушиха Варна с бетон и вулгарен клиентелизъм. Варненци в никакъв случай повече няма да се върнат към тези времена.
Нека на 20 октомври изберем районни кметове на „ Одесос “ и „ Приморски “, които гледат към бъдещето, а не търсят да върнат предишното на власт. “

Галин Цоков с одобрение по случай Международния ден на учителя

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР