Група мюсюлмани нападнаха френското посолство в Кипър в светлината на

...
Група мюсюлмани нападнаха френското посолство в Кипър в светлината на
Коментари Харесай

Мюсюлмани нападнаха френското посолство в Кипър

Група мюсюлмани нападнаха френското посолство в Кипър в светлината на ескалиращата рецесия сред Франция и Турция след обезглавяването на 16 октомври на професора по история и география Самюел Пати.
Те влязоха в конфликти с полицейските сили. Полицията заяви, че групата е премахнала френското знаме, а двама души са били задържани.
 Ердоган: Макрон желае да стартира кръстоносен поход против исляма Ердоган: Макрон желае да стартира кръстоносен поход против исляма
След всичките тези години те желаят да възобновят кръстоносните походи против исляма, съобщи турският президент Реджеп Тайип Ердоган във...
Кипърското държавно управление реши да ускори ограниченията за сигурност, с цел да отбрани вероятните френски цели в страната, заяви Евроактив.
Междувременно медиите в Кипър оповестяват, че полицията прави инспекции по неотдавна отправеното от президента на Египет Абдел Фатах Ал-Сиси предизвестие за евентуална „ вълна от джихадисти “ в по-широкия район на Източното Средиземноморие и ролята на Турция в нея.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР