Гроздето е една от най-предпочитаните храни за диета, тъй като

...
Гроздето е една от най-предпочитаните храни за диета, тъй като
Коментари Харесай

Диета с грозде: Минус 5 кг за седмица

Гроздето е една от най-предпочитаните храни за диета, защото е вкусно, засищащо и доста потребно. Доказано е, че единствено една шепа дневно от сочния плод усъвършенства храносмилането, предотвратява запека, грижи се за активността на бъбреците и връща тонуса ни. Същевременно постоянната консумация на грозде прави усъвършенства типа на кожата ни, правейки я сияйна и гладка, и възстановява блясъка на косата ни.

Това са все аргументи да изберем точно него, когато желаеме да се избавим от непотребните килограми бързо и ефикасно. Ето и една примерна диета с грозде, която можете да следвате. Тя продължава седмица и в случай че се съблюдава прецизно, може да смъкна до 4-5 кг от тежестта ви.

Добре е първите два дни от диетата да се падат през вашите почивни дни, защото тогава ще би трябвало да намалите до най-малко твърдата храна и е допустимо да сте по-отпаднали. Тогава храненето ви за закуска би трябвало да включва филия изгорял самун и кофичка кисело мляко.

 Диета с грозде: Минус 5 кг за седмица

За обяд се одобряват фрешове от обичани плодове, като количеството е по желание. И през двата дни за вечеря може да се употребява грозде, само че дневно не трябва да се надвишава количеството от 1 кг.

 Диета с грозде: Минус 5 кг за седмица

Докато се придържате към този метод на хранене, е добре да си почивате и да се отдадете на разпускащи практики като йога. В противоположен случай има заплаха да се изтощите бързо.

През идващите пет дни храненията ви към този момент включват повече твърди артикули. За закуска можете да похапнете шепа грозде, а за обяд - порция зеленчуци с риба или друго нетлъсто месо (без хляб). По предпочитание можете да замените месото с плочка сирене или две яйца. За вечеря още веднъж ви се поставя шепа грозде.

 Диета с грозде: Минус 5 кг за седмица

Важно!

- с цел да има по-добър резултат диетата ви, старайте се да се движите интензивно и да приемате повече течности;

- ограничете алкохола, солта, мазнината;

- в случай че по време на диетата почувствате апетит, увеличете количеството на гроздето.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР