Грижите за възрастните родители трябва да бъдат поделени по равно

...
Грижите за възрастните родители трябва да бъдат поделени по равно
Коментари Харесай

Сестра ми си живее живота

Грижите за възрастните родители би трябвало да бъдат поделени по равно сред децата.

Моята същинска история:

Сестра ми Елена работи отдавна в Италия. Веднага след дипломирането си тя се реалокира и се устрои добре там. Тя има влиятелна специалност и получава прилични пари за работата си.

Не се бяхме виждали от 2 години. И, в случай че Елена не беше измислила концепцията да купи апартамент тук и да получава пасивни приходи от наематели, евентуално нямаше да се забележим още веднъж.

Живея непретенциозно – нито оскъдно, нито богато. И въпреки всичко развъждането на три деца лишава много запаси. Съпругът ми краткотрайно беше без работа, а би трябвало и постоянно да навестявам старата си майка на село, с цел да й оказвам помощ с домакинската работа.

Тя е борбена жена и не търси помощ, само че в последно време здравето й се утежни. Така че се тормозя за нея и не желая да я оставям сама за дълго време.

Много се изморих от този темп на живот. Просто физически нямам време да се оправя с всичко. Вече няколко пъти се обаждах на сестра си, с цел да поговорим по какъв начин е най-добре да си поделим грижите за майка ни.

Ако бях на нейно място, мигновено щях да изоставя целия си бизнес и щях да се прибера. Тя не се интересува от благосъстоянието на майка ни, нито изпраща пари за медикаментите.

Вижте още: Коронки с заряд от кайма и моцарела

Несправедливо е, че тя живее пълностоен живот в Италия, а аз се оправям с всички проблеми сама!

Според мен грижите за възрастните родители би трябвало да бъдат поделени.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР