Григор Димитров спечели миналогодишния финал в София срещу Давид Гофен

...
Григор Димитров спечели миналогодишния финал в София срещу Давид Гофен
Коментари Харесай

"Нова броудкастинг груп" получи правата за тенис турнира в София

Григор Димитров завоюва миналогодишния край в София против Давид Гофен

© Велко Ангелов Още по тематиката
Голямото завръщане на сериалите

Какво чакат притежателите на четири от огромните продуцентски компании за телевизионната 2018 година
31 дек 2017
Да спечелиш (от) Sofia Open

Еуфорията около Григор Димитров направи шампионата в зала " Арена Армеец " сполучлив
17 фев 2017 Правата за тенис шампионата в София, който се радва на огромна известност в България, към този момент се държат от " Нова броудкастинг груп ". Състезанието притегля огромна аудитория както в залата, по този начин и пред екрана главно поради присъединяване на българската звезда Григор Димитров.

Турнирът има и ново наименование - DIEMA XTRA Sofia Open (досега носеше името на предходния главен спонсор - турската компания Garanti Koza). Събитието ще се организира сред 4 и 11 февруари в " Арена Армеец ", а миналогодишният първенец Григор Димитров се завръща с упоритостта да отбрани купата си.

Жребият и всички мачове от шампионата ще бъдат предавани онлайн по Diema Sport, като дуелите на Григор Димитров ще бъдат съпроводени със специфична студийна стратегия. Diema Sport е част от платените спортни канали в пакета Diema Xtra - т.е. всеки, искащ да гледа шампионата, би трябвало да отдели по 5,99 лева месечна такса към кабелния си оператор. От " Нова броудкастинг груп " прецизираха, че за свободно гледане по Diema ще пуснат финалния мач на шампионата, в случай че до него доближи Димитров.

" С шампионата допълваме разнообразието на своята стратегия и затвърждаваме желанието си да предлагаме извънредно наличие на нашите лоялни фенове, и то в спорт, който изключително в сегашния интервал е извънредно известен в България. Турнирът съответствува със старта на новата ни цифрова платформа Play, която ще обезпечи достъп до извънредното спортно наличие на Diema Xtra във високо качество на всички устройства ", разяснява за медиите основният изпълнителен шеф на " Нова броудкастинг груп " Дидие Щосел.

" Изключително сме щастливи, че Diema Xtra, част от " Нова броудкастинг груп ", влиза в ролята на общоприет спонсор. Това е действителен избор на доверие в бъдещето на шампионата ", съобщи турнирният шеф на Diema Xtra Sofia Open Пол Макнами.

Освен Григор Димитров в София ще дойде и спечелилият в първото издание на шампионата за най-хубавите играчи под 21 години - Next Gen ATP Finals – кореецът Хьон Чун. Сред останалите участници са още трима тенисисти от топ 30. За трофея ще се бори и №25 в света Жил Мюлер (Люксембург), спечелил две трофеи през 2017 година В София идват и №28 в света Адриан Манарино (Франция), както и германецът Филип Колшрайбер, който заема 29-ото място в ранглистата.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР