Григор Димитров нямаше късмет при тегленето на жребия за турнира

...
Григор Димитров нямаше късмет при тегленето на жребия за турнира
Коментари Харесай

Гришо с тежък жребий за Мастърса в Рим

Григор Димитров нямаше шанс при тегленето на жребия за шампионата от сериите Мастърс в Рим, като още в първия си мач ще срещне Кей Нишикори или Фелисиано Лопес.

Българинът е подложен под номер 3 в главната скица и стартира от втория кръг, само че поради ниския си ранкинг Нишикори е непоставен, макар че е един от най-опасните тенисисти на клей.

При триумф против него или Лопес, за Димитров следва нов тежък мач във Вечния град, като в трети кръг той може да срещне един всред Карен Хачанов, Филип Колшрайбер, Давид Ферер и Джак Сок.

Най-високо поставеният тенисист в четвъртината на Гришо е Джон Иснър. Жребият отреди Рафаел Надал и Доминик Тийм още веднъж да могат да се срещнат на четвъртфиналите, както това се случи в Мадрид, където през вчерашния ден австриецът постави завършек на победната серия на Рафа и го смъкна от върха в ранглистата, съобщи БГНЕС. На шампионата в Рим завръщане в Тура ще направи Стан Вавринка, който ще срещне Стийв Джонсън в първия кръг, до момента в който Новак Джокович стартира против Александър Долгополов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР