Григор Димитров инкасира четвърта поредна загуба. Този път най-добрият ни

...
Григор Димитров инкасира четвърта поредна загуба. Този път най-добрият ни
Коментари Харесай

Световният №405 победи Гришо в Атланта

Григор Димитров инкасира четвърта поредна загуба. Този път най-хубавият ни тенисист падна от международния №405 Кевин Кинг с 5:7, 4:6 на старта на АТП 250 шампионата в Атланта. Поражението е много срамно за българина, тъй като беше " прегънат " от най-нископоставения тенисист, откогато някогашният №3 в света спря да играе по фючърси и чалънджъри.

По-големият проблем обаче наподобява травмата в рамото му, откакто в паузата сред първия и втория сет получи помощ от физиотерапевт на корта, а и непрекъснато се хващаше за него в течение на мача.

Иначе с с

В края на сета, когато водеше с 5:4 и сервираше за частта, Димитров се пропука и след пет благоприятни условия за пробив, които имаше, Кинг взе подаването му. Американецът поведе с 6:5, след което проби още един път, с цел да завоюва и сета.

Загубената първа част очевидно не се отрази на някогашния №3, който бързо поведе с 3:0 във втория сет с помощта на два пробива. Веднага по-късно обаче стартира нов срив в неговата игра и Кинг завоюва пет следващи гейма, пробивайки три пъти.

Димитров спря серията му, взимайки деветия гейм, само че това не се оказа задоволително и още в идващия беше продънен още веднъж, с цел да загуби и мача. За Кинг това беше първва победа в международния тур. Нашшият пък ще продължи със срутва в ранглистата и евентуално скоро ще стартира да играе в квалификации, с цел да взе участие по " Мастърс " шампионатите.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР