GreenCloud Printer е универсален екологичен“ драйвер за принтери, който според

...
GreenCloud Printer е универсален екологичен“ драйвер за принтери, който според
Коментари Харесай

GreenCloud Printer 7.9.3.0

GreenCloud Printer е повсеместен „ екологичен “ драйвер за принтери, който съгласно своите основатели работи със всевъзможни принтери .

С помощта на GreenCloud Printer се икономисват хартия и тонер, основават се PDF документи, могат да се разпечатват няколко страници на един лист, както и да се изпращат всевъзможни документи към електронния облак на производителя.
Основни благоприятни условия на GreenCloud Printer: по-удобен прелиминарен тип на документите; премахване на непотребните страници от опашката; обединение на 1, 2 и 4 страници върху един лист във тип на таблица; печат като PDF файл, който се основава от GreenCloud Printer; директен щемпел от онлайн-редакторите на Dropbox, Гугъл Docs, Minus.com (със основаване на PDF документ); двустранен печат; черно-бял режим; усъвършенствана консумация на мастила и хартия. Лиценз: Безплатен (Freeware) .

Промени в GreenCloud Printer 7.9.3.0:
– „ Remove pages with little content “ will now keep the page if it’s the only one
– fix PDF output for mixed page orientations
– fix page status override when loading additional print jobs

Изтегли: (16.5 MB)

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР