Гръцкото правителство въвежда допълнителни мерки за пристигащите в страната, независимо

...
Гръцкото правителство въвежда допълнителни мерки за пристигащите в страната, независимо
Коментари Харесай

Празници в Гърция - мисия невъзможна

Гръцкото държавно управление вкарва спомагателни ограничения за идващите в страната, без значение от тяхната народност – 10 дневна карантина и бърз тест за ковид, оповестиха от Министерство на външните работи.

По информация на посолството ни в Атина, считано от 06:00 ч. на 18 декември 2020 година до 7 януари 2021 година в това число, на всички идващи на граничните пунктове ще бъде юридически бърз тест за COVID-19 и ще бъдат поставяни под 10 дневна карантина.

Остава условието за попълване на PLF форма и даване на негативен резултат от изработен PCR тест 72 часа преди идването.

До 7 януари 2021 година се не престават и всички прилагани досега ограничения по отношение на влизащите в Гърция жители, удължава се и възбраната за излизане на открито в часовете сред 21.00 ч. и 05.00 ч, както и пътуването от окръг в окръг.

До 7 януари в това число остават затворени детските градини и учебните заведения, всевъзможен тип заведения за хранене и питейни заведения, всевъзможен тип места за забавление, съдилищата, ски центровете и всевъзможен тип спортни мероприятия.

Позволено е излизане на открито със СМС с код „ 6 “ за практикуване на спортни действия самостоятелно или до трима души по едно и също време при съблюдаване на нужната отдалеченост и наоколо до дома и единствено навън.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР