Гръцкият център Янис Адетокунбо вкара рекордните в кариерата си 55

...
Гръцкият център Янис Адетокунбо вкара рекордните в кариерата си 55
Коментари Харесай

Янис Адетокунбо вкара рекордни 55 точки за успеха на Милуоки Бъкс над Вашингтон

Гръцкият център Янис Адетокунбо вкара рекордните в кариерата си 55 точки, а също по този начин взе 10 битки и подаде 7 асистенции при триумфа на Милуоки Бъкс над Вашингтон със 123:113. С този домашен триумф Милуоки се откъсна пред Кливланд на върха в Централната дивизия на НБА.

Двукратният притежател на премията за най-полезен играч в Лигата (MVP) реализира 50 или повече точки за четвърти път в кариерата си, като през днешния ден те се случиха посредством 20 от 33 сполучливи стрелби от общоприета отдалеченост и 15 от 16 опита от наказателната линия. А дружно със съотборника си Боби Портис заемат 3-то място с най-вече " дабъл-дабъл " достижения – по 21 всеки. Портис, който влезе от пейката, завърши със 17 точки и 13 рибаунда.

Кристапс Поржингис вкара 22 за гостите от Вашингтон, а също по този начин взе и 9 топки в подкошието. Кайл Кузма остана с 20, а Даниъл Гафорд завърши с 11 и 12 отскочили топки от таблото. Брадли Бийл вкара 8 точки за 13:18 минути игра, след което трябваше да излезе от игра поради разтежение на слабините.

Вашингтон изостана в резултата в края на първата четвърт, като в един миг пасивът им се натрупа до 14 точки.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР