Гръцките фермери, които вчера проведоха голяма протестна демонстрация в Атина,

...
Гръцките фермери, които вчера проведоха голяма протестна демонстрация в Атина,
Коментари Харесай

В Гърция: очакват се блокади по пътищата, трафикът по магистралите ще е натоварен

Гръцките фермери, които през вчерашния ден организираха огромна протестна проява в Атина, през днешния ден отдръпват тракторите от центъра на столицата. Въпреки това се чакат къси блокади на пътища, предизвестява БНР.

Протестиращите фермери, които прекараха цяла нощ с тракторите пред Народното събрание, към този момент се изтеглят. Утре ще разискват дали ще продължат митингите и в каква форма. Засега не се задоволени от помощите от държавното управление и упорстват за повече отстъпки и данъчни облекчения.

Днес трафикът по автомагистралите обаче ще бъде претрупан поради придвижването на селскостопанска техника, както и десетките рейсове с фермери, взели участие в демонстрациите.

Очаква се също така, че земеделците ще продължат със алегорични блокади от по няколко часа. Предупреждават за прекъсване на придвижването на граничните пунктове с Албания, Северна Македония и Турция.

Клуб Z обаче припомня, че през вчерашния ден следобяд недоволните фермери блокираха и граничния пункт " Орменион - Капитан Петко челник ". Леки коли не се пропускаха, оповестиха от Гранична полиция,

Следобед през днешния ден също се чакат блокади по централни пътища, без да се показват местата. Засега тракторите остават до централни пътни артерии в цялата страна и по островите. Не се чака блокиране на пристанища.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР