Границите на Израел остават затворени за туристи почти до края

...
Границите на Израел остават затворени за туристи почти до края
Коментари Харесай

Заради Омикрон: Израел няма да приема туристи до 29 декeмври

Границите на Израел остават затворени за туристи съвсем до края на годината, съобщи ДПА, като се базира на канцеларията на премиера Нафтали Бенет.

Забраната беше удължена със седем дни за попречване на разпространяването на новия коронавирусен вид Омикрон.

Туристи няма да могат да влизат в Израел до среднощ на 29 декември. Всички връщащи се от чужбина поданици на страната, в това число имунизираните, ще би трябвало да остават минимум три дни под карантина.

Израел също по този начин добави Дания и Англия в своя лист на страните в "червената зона ". Това значи, че от на следващия ден израелците няма да имат право да пътуват до тези две страни.
Това са първите европейски страни, оповестени от Израел за "червена зона ". Списъкът към този момент включва съвсем всички африкански страни.

Омикрон беше разпознат за първи път предишния месец в южната част на Африка и Световната здравна организация го класифицира като вид, пораждащ безпокойствие.
Израел към този момент заяви за дребен брой случаи на Омикрон. Учени предизвестяват, че новият вид, за който се счита, че е доста по-заразен от досегашните, евентуално ще се популяризира бързо.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР