Грандиозното събитие ще започне с 6 оспорвани двубои между финалистите

...
Грандиозното събитие ще започне с 6 оспорвани двубои между финалистите
Коментари Харесай

Ексклузивно по Bulgaria ON AIR: Деветото издание на международната бойна галавечер SENSHI на 10 юли

Грандиозното събитие ще стартира с 6 оспорвани дуели сред финалистите от първото Открито Европейско състезание на Професионалната лига на Световния киокушин съюз

Много адреналин, незабравимо шоу и зрелищни срещи на нагорещения боксов кръг ще предложи ефира на Bulgaria ON AIR на феновете тази събота, 10 юли, от 20:00 часа, когато малкия екран ще излъчи онлайн деветото издание на интернационалната бойна галавечер SENSHI.
 Международната бойна галавечер SENSHI 9 се завръща на 10 юли с 13 дуела
Международната бойна галавечер SENSHI 9 се завръща на 10 юли с 13 дуела

На кръга на бойното шоу ще се изиграят финалите на първото Открито Европейско състезание на SENSHI, както и още 7 професионални конфликта

Грандиозното събитие ще стартира с финалите от първото Открито Европейско състезание за дилетанти, което се провежда от Професионалната лига на Световния киокушин съюз. Участие в него ще вземат общо 60 бойци от 15 страни, а най-хубавите, които след квалификационните срещи и полуфиналите на 8 и 9 юли си завоюват място на финала, ще се изправят между тях в 6 яростни борби на нагорещения кръг на SENSHI 9. Двубоите ще се играят по разпоредбите KWU Full contact.

Финалистите ще се борят и за първите по рода си Европейски пояси на Професионалната лига на Световния киокушин съюз. Веднага по-късно на кръга ще се проведат и 7-те професионални дуела сред бойци от 11 страни.
 Състезатели от 15 страни излизат на Открито състезание SENSHI
Състезатели от 15 страни излизат на Открито състезание SENSHI

През първия ден на Европейското състезание, на 8 юли, ще се разиграят квалификационните срещи

Така Bulgaria ON AIR ще зарадва почитателите на бойните спортове с 13 запаметяващи се дуела по разпоредбите KWU SENSHI и KWU Full contact, които ще излъчи в действително време. Двете влиятелни бойни събития ще се проведат в границите на 15-ия Международен летен лагер по киокушин, който стартира на 4 юли в Камчия, като още в първата ранна подготовка присъединяване взеха над 1200 каратеки.

Зрелищните борби на 10 юли са отворени за аудитория с безвъзмезден вход, като ще се проведат в амфитеатъра на комплекс " Камчия " с начало 20:00 часа.

Освен в ефира на Bulgaria ON AIR, интернационалната бойна галавечер SENSHI 9 ще излъчва онлайн за България още по MAX Sport и Boec.BG, както и директно за целия свят по американската онлайн телевизия FITE и на Boec.com, Kwunion.com, Kyokushin Karate News и Fighto.News.

SENSHI 9 се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специфичната поддръжка на ЗАД " Армеец ", MAX Sport, " България Еър " и М Кар Груп - BWM дилър.
 Резултати: Страхотно шоу и представление на SENSHI 8
Резултати: Страхотно шоу и представление на SENSHI 8

Галавечерта раздруса София

Медийни сътрудници на SENSHI 9 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg , Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, осведомителния портал Kyokushin Кarate News и Fighto.News.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР