Грандиозен успех, прославя България. Едва 9-годишна Зорница Калчева печели второ

...
Грандиозен успех, прославя България. Едва 9-годишна Зорница Калчева печели второ
Коментари Харесай

Българче спечели второ място в конкурс за таланти на "Дисни"



Грандиозен триумф, популяризира България. Едва 9-годишна Зорница Калчева печели второ място в един от най-известните музикални състезания за гении на "Дисни " Find your voice.

Сега 14-годишна Калчева, която е родена в България, само че от 10 години живее в Лос Анджелис със фамилията си, бе у нас, с цел да снима видеоклип към най-новата си ария. Видеоклипът на Only one е напълно българска продукция. Видеоклипът към песента й е сниман в полите на Витоша. Зори си мечтае за две неща: кариера като на Селин Дион и да идва по-често в България, споделя пред БТВ.

От студиата на „ Дисни” стартират кариерите си Майли Сайръс, Селена Гомес, Хилъри Дъф и доста други деца на Холивуд. Зори е родена е в България, само че когато е 3-годишна, цялото семейство се мести в страната на неограничените благоприятни условия. Пет години по-късно детето има хиляди почитатели в обществените мрежи. След 10 години отвън родината си Зори пристигна в България да снима новия си видеоклип. Родителите й я карат да приказва с тях единствено на български, с цел да не го не помни.

От 3-годишна Зори стартира да слуша Селин Дион, Уитни Хюстън и Майкъл Джексън. Тогава и стартира да мечтае за огромната сцена. Родителите й я записват в музикално учебно заведение, а тя печели конкурс след конкурс. Зори към този момент има няколко песни зад тила си, като стартира да учи актьорско майсторство и танци, подготвяйки се един ден да влезе в огромното семейство на „ Дисни”. Агентът на Зори сега е сътрудникът, разкрил Майли Сайръс.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР