Гръм отново порази столицата, но този път той бе музикален.

...
Гръм отново порази столицата, но този път той бе музикален.
Коментари Харесай

Незабравимо викингско шоу с Amon Amarth на Sofia Solid

Гръм още веднъж порази столицата, само че този път той бе музикален. Вторият ден от концертните серии на Fest Team - Sofia Solid мина сполучливо под чистото слънчево небе, само че всички групи провокираха същинска стихия от страсти. Три мощни банди радваха столичани в продължение на няколко часа и всички - почитатели и музиканти, си потеглиха удовлетворени и с изцедени сили.

Първи на сцената се качиха шотландците от Bleed From Within. Популярната метълкор група не е идвала до момента у нас, само че сигурно ще се върне. Момчетата останаха извънредно удовлетворени от родната аудитория и дадоха обещание да ги забележим още веднъж. Квартетът зареди почитателите на макс още с първата песен от късия си, само че доста мощен сет от едвам няколко части. Представямето им бе уместно начало на по-тежката от двете концертни вечери.
-->
Втори излязоха ветераните от Kreator. Немците потвърдиха за следващ път за какво са метъл величия и показаха на родните си почитатели жесток едночасов сетлист с класики, шлагери и нови части. От първата до последната нота остарели и млади почитатели дружно беснееха в погото и пяха всяка ария с фронтмена Миле Петроца и компания. Квартетът обича да идва от време на време у нас и сигурно това не е последния път, в който ще забележим немските траш ветерани.

Шведската мелодет машина Amon Amarth се завърна за следващ път на родна земя и закри вечерта и фестивала с гръм и тропот. Викингите извършиха тежък и благозвучен сетлист с най-големите шлагери на групата, дружно с по-нови известни части. Музикантите зарадваха публиката освен с безупречно изпълнение, само че и с фантастично викингско театрално шоу и фон. Публиката експлоадира от първата нота и силата не спадна до последната секунда. Освен типичното пого, почитателите пред сцената извършиха и знаковото за концертите на Amon Amarth " гребане " - публиката сяда на земята и стартира да " гребе ", все едно всички са на викингски транспортен съд. Скоро в атмосферата на София не е имало толкоз адреналин и сигурно почитателите чакат идващото завръщане на шведските машини.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР