Граждански арест заради тежки заплахи към деца е станал късно

...
Граждански арест заради тежки заплахи към деца е станал късно
Коментари Харесай

„Ще ви застрелям, ще ви убия“: Побеснял мъж с колело налита да убива деца в Пловдив

Граждански арест поради тежки закани към деца е станал късно нощес в квартал „ Кършияка “, написа TrafficNews.
Минути след 22ч. група малолетни деца сред 9 и 13 година са потърсили помощ от мъжка компания, събрала се пред денонощен магазин на бул. „ Марица “ 25.
Четирима възрастни са били на масите пред нон-стоп, когато видели децата да бягат към тях.
„ Пет шест деца, влезнаха в магазина. Едното плачеше. Другите хлапета потеглиха да бягат към домовете си. Секунда по-късно дойде мъж с колело, който крещеше „ Ще ви гръмна, ще ви убия “.
Веднага скочих и го задържах. Обадих се незабавно на полицията и след към 20 минути пристигна патрулка “, описа Генади Андреев.
Той добави, че причина за тази експанзия бил обстоятелството, че децпомощата дразнили възрастния мъж и влизали в двора на къщата му.
„ Господинът беше над 50-годишен. Доколкото зная живее в остаряла къща в региона. Каквото и да са създали децата, не е редно да ги заплашваш с ликвидиране “, сподели още Андреев.
За случая показа още един от очевидец – Мария Атанасова: „ Говорих по телефона, когато около ме се чу мощна врява.
Обърнах се и видях деца, някои от които плачейки, да влизат и да се крият в магазина.
След тях пристигна човек и бяла коса, който управляваше колело. Той крещеше, че са нахлули в частна благосъстоятелност и в случай че ги види още един път, ще ги разстреля. Тогава мъжете от компанията се намесиха “.
Арестуваният е нямал документи в себе си. Той е бил отведен в 3 районно управление (на МВР). Междувременно родителите на малолетните деца са били извикани на мястото на случая. Били са снети показания на очевидци.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР