Градските власти в Москва подновяват от 27 септември работата на

...
Градските власти в Москва подновяват от 27 септември работата на
Коментари Харесай

В Москва подновяват социалната помощ за хората, които трябва да си останат вкъщи заради COVID-19

Градските управляващи в Москва възобновяват от 27 септември работата на системата за обществено обслужване и поддръжка на жителите, които би трябвало да си останат вкъщи поради ковид. Това заяви през днешния ден в блога си кметът на съветската столица Сергей Собянин, представен от ТАСС.

От понеделник на жителите на Москва от рисковите групи (пенсионери над 65 години, хора с хронични болести, бременни и неотдавна родили жени) им е предложено да не излизат без потребност от вкъщи си и да лимитират контактите с близки и другари поради увеличение на инфектираните, напомня Интерфакс.

От на следващия ден ще има гореща линия, на която спазващите домакински режим поради епидемията ще могат да поръчват доставка на медикаменти, хранителни артикули и артикули от първа нужда.

Доставката ще е безвъзмездна. Ще бъде проведена автоматизирано, без поръчка, и доставката на медикаменти с понижение за хората, които са на доклад в поликлиниките.

Горещата линия ще оказва и психическа помощ, съобщи Българска телеграфна агенция.

В четвъртък московският действен щаб за рецесията с ковид заяви, че в столицата има трайно увеличение на заболеваемостта, че е надхвърлена психическата граница от над 1000 нови случая дневно, съобщи Интерфакс. За последната седмица броят на приетите в болница всеки ден се усилва с към 30 на 100.

ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния ковид в действително време:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР