Градски легенди,които се оказаха истина-МЪРТВО ТЯЛО ПОД МАТРАКАИсторията разказва за

...
Градски легенди,които се оказаха истина-МЪРТВО ТЯЛО ПОД МАТРАКАИсторията разказва за
Коментари Харесай

Градски легенди,които се оказаха истина-МЪРТВО ТЯЛО ПОД МАТРАКА

Градски митове,които се оказаха истина-МЪРТВО ТЯЛО ПОД МАТРАКАИсторията споделя за влюбена двойка, която отсяда в хотел, само че непрестанно се оплаква от ужасната миризма.Персоналът на хотела не намира нищо и двойката остава в хотелската стая. По-късно те откриват, че повода за миризмата е мъртво тяло, което намират под матрака.Това е отвратителна градска легенда, само че за жал в действителност се е случила. Всъщност, се случва доста по-често, в сравнение с си мислите.Случаи с мъртви тела, намирани под матраци в хотелите са постоянно срещани в Лас Вегас, Атлантик Сити и Калифорния.
Последният известен случай е от 2010 година, когато жена от Мемфис е оповестена за търсене от 2 месеца. В последна сметка е открита мъртва под матрака на леглото в стаята, където е била отседнала.

 3A2C97B200000578 0 image a 44 1478611677659 - Градски митове,които се оказаха истина-МЪРТВО ТЯЛО ПОД МАТРАКА
През тези два месеца, до момента в който дамата е била търсена, същата стая е отдавана за нощувки на 5 разнообразни индивида и никой от тях не е забелязал нещо обезпокоително. Освен това, стаята е била почиствана от личния състав на хотела няколко пъти.
Hidden Truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР