Градината, която посещава наследникът на Елена Йончева, се намира в

...
Градината, която посещава наследникът на Елена Йончева, се намира в
Коментари Харесай

Това Е Наистина Похвално! Ето Къде Отиват Парите На Елена Йончева! Малцина Са Готови На Това, Плаща Тлъсти Пачки За

Градината, която посещава наследникът на Елена Йончева, се намира в Драгалевци. Майка му избрала тъкмо това заведение освен поради високото качество на предлаганата услуга, само че и поради местоположението му. Депутатката живее в първокласен апартамент в тузарския квартал Бояна.

Месечната такса, която Елена Йончева заплаща за грижите за Тео, възлиза на 1300 евро. Освен целодневната грижа за сина й и образованието на френски, в сумата са включени и спомагателни занимания като плуване и мини тенис, написа Хот сцена, базирайки се на „ Уикенд “.

Но това, което най-вече подхожда на депутатката е, че до момента в който е на градина синът й ще се храни напълно с био артикули. Детската му градина има подписан контракт за доставка на храна от частна био кухня в столицата.

Всяка заран Елена Йончева оставя Тео в забавачката и по-късно се заема с осъществяването на служебните си отговорности. Депутатката се отбива всеки ден освен в Народното събрание, само че и в централата на партията.

Освен това тя е длъжна няколко пъти седмично да се явява в централа в Хасково, защото стана общински консултант там.

Приближени до нея разкриват, че тя безусловно се раздира сред професионалните и персоналните си задължения. Но макар умората, русокоската е безапелационна, че няма да повери сина си на грижите на баби и бавачки.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР