Град Перник е подложен на невиждан от десетилетия уличен тормоз

...
Град Перник е подложен на невиждан от десетилетия уличен тормоз
Коментари Харесай

Кмет от БСП обяви война на МВР заради бездействие

Град Перник е подложен на невъобразим от десетилетия махленски тормоз от съмнителни лица. Тормоз, в който се пребиват деца и възрастни по най-жесток метод. Полицията бездейства. Перник се опасява. Това е неприемливо! С тези думи изрази във Facebook възмущението си от обстановката кметът на Перник Станислав Владимиров.

Той не показва непосредствено какъв е мотивът за написаното, само че преди дни 61-годишният президент на футболен клуб "Кракра " Румен Андонов беше пребит. Той е в болница със счупена челюст. За 8 часа беше арестуван в ареста синът на локален прокурор, който е и първенец по кикбокс. За да се подсигурява безпристрастност на следствието, прокурорите от Районна прокуратура са създали самоотводи.

„ Призовавам органите на реда в околните няколко дни да подхващат незабавни ограничения, в които да потвърдят на обществото, че Перник е безвреден град. Да убедят жителите на Перник, че са предпазени. Ще желая помощ извън, в случай че пернишката полиция не може или не желае да се оправи с хора, които бият почтени жители в Перник и не получават ответна реакция. Ако органите на реда не се задействат стремително, не покажат, че са на страната на хората, ще бъда заставен да изляза на митинг, дружно с перничани, тъй като ние желаеме да живеем в сигурен и спокоен град “, безапелационен е Станислав Владимиров.

Той припомня, че откогато е кмет на Перник е положил много старания, с цел да се понижи уличната престъпност. „ Камери има съвсем на всички места из града. Но за няколко дни всичко може да се срути, в случай че полицията абдикира от отговорностите си. Искам перничани да знаят, че проследявам всичко! И няма да оставя града да бъде сплашван от мутри или деца, които си играят на мутри “, безапелационен е той.

„ Перничани, бъдете в подготвеност, в случай че полицията не може да отбрани града ни, да го създадем ние. Ако би трябвало ще излезем на улицата. И аз ще бъда на първия ред с вас. Защото на следващия ден потърпевш може да бъде вашето дете или родител. Органите на реда са на ход. Успокойте перничани. Те не могат да спят умерено! Няма да дремя и аз! “, написа още кметът на Перник.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР