Говоря само това, което мога да направя, каза премиерътПремиерът Бойко

...
Говоря само това, което мога да направя, каза премиерътПремиерът Бойко
Коментари Харесай

Борисов качи в джипката и Петя Аврамова/НА ЖИВО/

Говоря единствено това, което мога да направя, сподели министър председателят
Премиерът Бойко Борисов отново даде газ на джипката си, като този път качи в нея министъра на районното развиване Петя Аврамова. Досега на нейно място в колата бе заместникът й Николай Нанков, а Борисов обясняваше това с обстоятелството, че Аврамова е дама.

" >

Борисов и Аврамова са на ревизия на ремонта на пътя Мездра-Ботевград. По пътя Аврамова описа за плана, а както и при другите си обиколки Борисов се спря при служащите да се поинтересува по какъв начин върви работата. На един от тях даде обещание, че ще мине през уикенда, с цел да подкара строителната машина. " Толкова е красиво, но единствено скали и дерета ", установи Борисов.

" >

" На хората от Мездра, Ботевград, Видин, Монтана, Враца сме им дали обещание пътища и работим на цялостни обороти ", посочи Борисов.

Премиерът заяви, че в сряда на Министерски съвет ще бъдат дадени на Рилския манастир пари за създаване на пречиствателна станция. " Това, което обещахме на хората на игумена тази седмица да си свършим работата ", заръча Борисов. Целият план, който обгръща и подсилване на свлачище по пътя за манастира е на стойност 6 млн. лева, посочи Аврамова.

" Аз приказвам единствено това, което можем да създадем и е видно, че го вършим ", сподели Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР