Говорителят на Пентагона Джон Кърби описа новият руски военен лидер,

...
Говорителят на Пентагона Джон Кърби описа новият руски военен лидер,
Коментари Харесай

САЩ очакват от Русия жестоки тактики и незачитането на цивилните и в Донбас

Говорителят на Пентагона Джон Кърби разказа новият съветски боен водач, назначен да управлява нашествието в Украйна като човек, който е прочут с „ изцяло неуважение “ на цивилни жители.

Кърби отхвърли да приказва с детайлности за съветския военачалник Александър Дворников, само че означи, че съветските военни са познати с жестоки дейности, които в този момент се чака да целят поддръжка на частите в Донбас.

За Вашингтон съветските военни дейности, откакто както наподобява са претърпели загуба в региона на Киев, се насочват към района Донбас. Американски военни публични лица напомнят, че там военни дейности се водят от 2014 година след анексирането на Крим.

„ За страдание всички ние можем да чакаме, че същите жестоки тактики, същото неуважение на живота на цивилни (граждани-б.а.) и инфраструктура евентуално ще продължат “, сподели представителят по въпроса за упованието на пренасочването на съветските военни на изток.

Кърби добави, че съсредоточаването на спора в Донбас предвещава „ по-продължителна и доста кървава последваща фаза “.

Говорителят на Пентагона сподели още, че украинците демонстрират една „ доста непреклонна, доста ефикасна, доста способна опозиция “, против съветските военни.

Темата за съветската инвазия в Украйна бе коментирана и по време на виртуална среща сред американския президент Джо Байдън и индийския министър председател Нарендра Моди.

Според Белия Дом срещата е била „ продуктивна “, като на нея Байдън е споделил на Моди, че увеличението на вноса на съветски енергийни източници не е в полза на Индия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР