Говорителката на руския опозиционер Алексей Навални – Кира Ярмиш заяви,

...
Говорителката на руския опозиционер Алексей Навални – Кира Ярмиш заяви,
Коментари Харесай

Говорителката на Навални: Още не му е поставена диагноза

Говорителката на съветския опозиционер Алексей Навални – Кира Ярмиш съобщи, че към момента не му е сложена диагноза. Тя написа това в Туитър.

Навални е в реанимацията на болничното заведение в град Омск. Според неговия екип е бил токсичен. Врагът на Кремъл се е почувствал зле по време на полет, което е принудило екипажа на самолета на извърши спешно кацане, а от летището Навални е бил превозен до болничното заведение с кола за спешна помощ.

В болничното заведение, в която е лекуван Навални, гъмжи от служители на реда. Кира Ярмиш недоумява за какво има толкоз служители на реда в случай, че версията за съзнателно отравяне все още не е доказана от медиците. Ярмиш счита, че службите са наложили цензура на лекарите и заради това още даже не му е сложена диагноза.

Състоянието на Навални е тежко. Той се намира в кома. Любов Собол написа в Туитър, че тестванията са направени, само че лекарите съзнателно не дават информация за Навални и аргументите за това му положение. Алексей Навални е един от най-известните критици на съветския президент Владимир Путин. Основаният от него Фонд за битка против корупцията постоянно разкрива случаи на корупция в Русия. Опозиционният политик към този момент неведнъж е бил задържан и осъждан на отнемане от независимост, а съгласно Европейския съд по правата на индивида тези арести са били непозволени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР