Готов съм пред вас да ме погледне в очите и

...
Готов съм пред вас да ме погледне в очите и
Коментари Харесай

Е, сега ще стане страшно! Пеевски вика Христо Иванов на очна ставка: Слуга на олигарсите

„ Готов съм пред вас да ме огледа в очите и да ми каже, че не е водил тези диалози. Очна ставка, подготвен съм незабавно.
Янкулов или основен прокурор или началник на КОНПИ. Сава Петров заместник-главен прокурор и ред други имена “, това съобщи в коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски, откакто Христо Иванов отхвърли да е договарял с него постове в прокуратурата.
„ Всички органи желае да попълни с негови хора и да овладее правосъдната система. Беше му отказано.
Делкането – не. Но да спре да лъже, доста срамно лъже, не му отива “, прикани той по адрес на Иванов.
„ Да спре да бъде прислужник на олигарсите, да стане заслужен български народен представител и да разбере, че е тук, с цел да работи за хората. Както Движение за права и свободи работи за хората.
Ако някой счита, от която и да било партия, че ще маже Движение за права и свободи, това време свърши. Движение за права и свободи потвърди какво е правила през всичките години за България “, съобщи Пеевски.
„ Тази Конституция я има с помощта на нас и ние върнахме парламентарната власт в тази постройка. Няма да позволим, в случай че си мислят занапред да си водят акцията върху нас, на всяко едно нещо, да знаят, ще бъда там и ще им давам отговор и ще ги приканвам да ме гледат в очите и да помнят в чий скут седяха “, приключи той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР