Гостуване на другия новак в елита Крумовград предстои на Етър.Мачът

...
Гостуване на другия новак в елита Крумовград предстои на Етър.Мачът
Коментари Харесай

Светльо Петров: Имахме време да си поговорим

Гостуване на другия дилетант в елита Крумовград следва на Етър.Мачът е в петък от 16:45 ч. в Пловдив. Предстоящия дуел пропущат Николай Янков, Валери Христов и Владислав Найденов, които са контузени.

„ Очаквам да се представим сигурно по-добре от последния мач с „ Хебър “ и най-много резултатът да бъде положителен. Позитивният резултат в контролата с „ Янтра “ носи въодушевление, само че е ясно, че сред контролите и формалните мачове няма нищо общо. Имахме повече време да поработим и поговорим и се надявам да има резултат. Имам някои хрумвания за мача и нека се осъществят “, съобщи преди тръгването новият старши треньор Светослав Петров.

„ Крумовград е много добър тим, има футболисти с добра визитка и с непрекъснато показване. Имат построен жанр на игра, като цяло са стойностен тим, което се вижда от резултатите. Неслучайно натрупаха толкоз точки. Най-важното за мен е да си променим мисленето, прекомерно изглеждаме обезверени и примирени. Това не отива нито на клуба, нито на самите футболисти. Затова всяка една точка и всеки един мач ни е извънредно значим, над всичко при нас би трябвало да бъде отборната игра, и то от всички 11 души на терена “, добави още Светослав Петров.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР