Господин Йовчев, директор Правни и бизнес отношения и изпълнителен директор,

...
Господин Йовчев, директор Правни и бизнес отношения и изпълнителен директор,
Коментари Харесай

bTV има нов главен оперативен директор

Господин Йовчев, шеф " Правни и бизнес връзки " и изпълнителен шеф, заема поста основен действен шеф на bTV Media Group. Новата служба отразява ролята и присъединяване на Йовчев в постигането на стратегическите бизнес цели на компанията.

Като основен действен шеф, Господин Йовчев ще продължи да работи в тясно съдействие с Любош Йетмар - президент на CME България,, както и с целия мениджърски екип, за увеличение на бизнес достиженията на компанията. Той ще продължи да дава отговор директно за областите, свързани с корпоративните връзки, правните въпроси, дистрибуцията на наличие, корпоративната известност и редица други бизнес действия от стратегическа значимост за медийната група.

Господин Йовчев се причислява към мениджърския екип на bTV Media Group през април 2014 година като шеф " Правен отдел ". Той става член на Борда на шефовете и изпълнителен шеф през 2017 година Той е и шеф на Радиокомпания Си Джей, дъщерно сдружение на bTV Media Group. Преди това е управлявал отдел " Регулации " в телеком оператора " Мобилтел ", където е отговарял за цялостното сходство сред дейностите на сдружението, регулаторните условия и законодателството на Европейски Съюз. Завършил е " Бизнес администрация " с магистърска степен от Университета за национално и международно стопанство и " Право " с магистърска степен от Софийския университет " Св. Климент Охридски ".

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Антон Хекимян е новият началник на новините, настоящите излъчени...

" Със своя професионализъм, подготвеност и изключителна безрезервност Господин Йовчев е скъп член на висшия мениджърски екип, със забележителен принос към компанията в интервал на промени. Уверен съм, че новата позиция ще му даде опция да приложи още по-добре знанията и експертизата си в възстановяване на цялостните бизнес резултати на bTV Media Group ", сподели Любош Йетмар, президент на CME България.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР