Горещо стартира юли за пловдивските пожарникари. Жегата е разпалила повече

...
Горещо стартира юли за пловдивските пожарникари. Жегата е разпалила повече
Коментари Харесай

Страшно е! Пловдивско лумна в пламъци: Повече от 25 пожара вдигнаха пожарните екипи на крак

Горещо започва юли за пловдивските пожарникари. Жегата е разпалила повече от 25 пожара в района, оповестиха от противопожарната работа в града под тепетата.

Горя заведение за бързо хранене в центъра на село Радиново. 65-годишен мъж и неговият 41- годишен наследник се пробвали да изгасят пламъците до идването на огнеборците, само че се надишали с токсичните пари и пушек. Наложило се да им се окаже здравна помощ. Огънят тръгнал от кухнята, а най- евентуалната причина е късо съединяване. Унищожени са мебели и към 100 кв.м стени са опушени. Сградата и близкия заслон са избавени от пожарникарите.

Огнеборци от Първомай пък са гасили бали с фураж в землището на село Искра. С бързата си реакция те са съумели да спасят 55 декара със аграрни посеви и над 40 бали.

Сигнал за пламнал покрив на помощна сграда в Калояново подвигна на паника огнеборците и от Хисаря. Малко след 21 ч. в петък притежател на парцел потърсил профилирана помощ, откакто пламнала електрическа скара. Пламъците бързо обхванали дървената структура, само че защото наоколо се намирала сграда със складирани кожи на рула, лепила и дърва, се наложило предислоциране на пожарни коли от Пловдив. Щетите са имуществени, а полицията в Хисаря занапред ще прецизира аргументите за произшествието.

На седем места огнеборците гасиха и пламнали сухи треви, шубраци, листна маса и боклуци.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР