Горещо препоръчвам на Областната управа да не обжалва решението на

...
Горещо препоръчвам на Областната управа да не обжалва решението на
Коментари Харесай

Иван Таков: Препоръчвам на Областната управа да не обжалва решението на съда за спиране демонтажа на ПСА

Горещо предлагам на Областната администрация да не апелира решението на Административния съд София град абсолютно да бъдат прекъснати дейностите по ремонт на Паметника на Съветската войска. Това съобщи през вчерашния ден Иван Таков, ръководител на Българска социалистическа партия - София и на групата на социалистите в СОС, откакто излезе решението на АССГ.

" Нямах никакви подозрения, че институциите ще спрат противозаконните безчовечен дейности от страна на Областната администрация, разяснява той. - Решението на АССГ потвърждава, че това, което направиха Вяра Тодева, нейният заместител Георги Чичков и кметът на регион " Средец " Трайчо Трайков, е безчинство и заличаване на държавна благосъстоятелност на стойност 22 милиона лв. ".

Иван Таков към този момент изиска оставките на тримата. " Това, което направиха те, е неуместно за всяка една правова страна. Представители на страната да потъпкват законите на страната. Това е неприемливо! ", съобщи той.

Председателят на Българска социалистическа партия - София напомни, че през предходната седмица той персонално е подал сигнали и питания посредством писма до Прокуратурата и до всички държавни институции, имащи отношение и носещи отговорност за протичащото се с монумента в Княжеската градина. " Сезирах РДНСК и се надявам да бъде направена инспекция. Очаквам резултатите от нея, които напълно ясно ще покажат въз основата на какви документи от Областната администрация са разпоредили да стартира рязането на българската памет ", разяснява Иван Таков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР