Горещо и тъжно емоционално разкритие за звездата на фолка Андреа.Фолк

...
Горещо и тъжно емоционално разкритие за звездата на фолка Андреа.Фолк
Коментари Харесай

Андреа призна! Защо я напусна Кубрат

Горещо и тъжно прочувствено разобличаване за звездата на фолка Андреа.

Фолк дивата вече е на 36 година, а е измежду дребното певици от своя род, които още не са станали майки. Причината обаче е доста неприятна и не е обвързвана с персонално решение.
-->
Хората от дълго време укоряват някогашната пайнерка, че е огромен лакомец, тъй като не е родила дете от Кубрат Пулев. Истината е малко по-различна.

Всъщност Андреа е желала да забременее от Кобрата и двамата са правели опити, само че не е съумяла. Тогава боксьорът й бил шута, тъй като най-голямата му фантазия била да стане татко.

Това унищожило певицата и неслучайно до през днешния ден тя не може да преодолее раздялата. Говори се, че казусът й при зачеването е непрестанен, което е извънреден удар за нея.

Докато говореше в живо видео в обществената мрежа, внезапно се разплака и стартира да приказва по какъв начин нищо друго няма значение, с изключение на да си благополучен.

Фолк дивата доста мъчно понася, че Кубрат я заряза и незабавно направи две деца на друга жена, а тя към момента е сама и се е запътила към постоянно моминство. Певицата с рождено име Теодора очевидно има незабавна потребност от психолог, а за какво не и от психиатър даже, уверени са почитателите й в мрежата, написа Уикенд.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР