Горещи ритми и много музика отново завладяха Бразилия, където започна

...
Горещи ритми и много музика отново завладяха Бразилия, където започна
Коментари Харесай

Започна карнавалът в Рио де Жанейро

Горещи ритми и доста музика още веднъж превзеха Бразилия, където стартира карнавалът в Рио де Жанейро. Очакват към милион и половина туристи, а както постоянно, кулминационна точка на тържествата ще бъде конкуренцията сред школите по самба.


Танци, ефектни костюми и наложително положително въодушевление е рецептата за карнавала в Рио. В първите часове след началото, тесните улички на квартал Санта Тереса, се потопиха в ритъма на самба. Наричат довечера " Кармелитас " - на името на монахиня, която съгласно преданието избягала от манастир, с цел да се включи в тържествата.
София: Идвам тук от повече от 20 години. Точно този квартал има доста специфичен дух и атмосфера и без подозрение тук сa едни от най-страхотните празненства.
Властите в Рио чакат най-малко милион и половина туристи от целия свят и общо 6 млн. гости на карнавала.
Тейлър: Дойдох чат от Сидни, тъй като Рио е необикновен град и боготворя всичко, което се случва тук!
Радост за окото на феновете, само че и наслада за общината в Рио, тъй като се чака в хазната на да влязат най-малко 870 хиляди евро, а финалът на карнавала ще е величествен, тъй като 13 школи по самба ще дефилират пред погледите на 70 хиляди души на самбадрома. Целта - наградата за най-хубава танцова школа!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР