Гореща прогноза за единствения възможен вариант за съставяне на правителство

...
Гореща прогноза за единствения възможен вариант за съставяне на правителство
Коментари Харесай

Вратичка за кабинет! Сложни ходове вкарват Промяната

Гореща прогноза за единствения вероятен вид за сформиране на държавно управление - с третия мандат и присъединяване както на Демократична България, по този начин и на " Продължаваме промяната ", направи общественият антрополог Харалан Александров. В изявление за БНР той разказа политическите ходове, които въпреки и много комплицирани, могат да доведат до влизане на Политическа партия във властта и образуване на държавно управление.

Харалан Александров също счита, че ключът за решението е в Христо Иванов.  
-->
" Ако Христо Иванов образува платформа, това ще е най-възможният вид да има държавно управление в границите на този изстрадал парламент ", разяснява Александров.

Ако Румен Радев тръгне по някаква причина да мисли в посока, сходна на тази, в която мислят Иванов и Бойко Борисов, тогава " Продължаваме промяната " няма да има огромен излаз, с изключение на да поддържа едно такова ръководство, явно, легитимирано през належащите задания, свързани с Плана за възобновяване, влизането в Шенген, еврозоната и всичко, което слушаме от заран до вечер, продължи анализаторът.

" Този роман, който е роман за общото богатство, разказът за бъдещето на България в един миг може да стане по-силен от описа за неприятното статукво, което би трябвало да бъде хейтено и оплювано безрезервно.

Христо Иванов се пробва да смени описа, тъй като си дава сметка - от позицията на опита си и на интелигентността си, че този роман е обезсърчителен. Оставането в полето на ненавистта води до тежък блокаж, от който нищо друго не произтича, с изключение на седенето в това увиснало състояние ", безапелационен бе  Харалан Александров.

Според него " офертата на Бойко Борисов към Христо Иванов е достоверна ".

По думите на Александров връзката сред ГЕРБ и Демократична България, като се изключи че са в едно европейско семейство - ЕНП, е и ценностна и в доста връзки е пиедестал на тяхната еднаквост: " Нелогично беше и това е огромният грях на Демократична България и на цялата общественост, която застана зад тях, е, че те в един сложен и сериозен миг объркаха врага с приятеля и се съюзиха с врага. Врагът е Българска социалистическа партия.

По време на митингите 2020-а те (ДБ) не съумяха да заловен огромна риба в мътните води. В момента стартира натурален развой на избистряне. Най-тинестите фракции към този момент са на дъното - " Мутри, вън.Ние идваме ", Има Такъв Народ и в този момент към дъното потеглят и Политическа партия. В по-бистрите фракции ще останат тези с по-ясни идеологии ".

Според него естествено е градската общественост на Демократична България да стартира да се отлепя от Политическа партия.

Харалан Александров акцентира, че сега " имаме еднолично, мощно властническо, лидерско ръководство, което е по наложителност ":

" Румен Радев се учи, следва си своя път и евентуално в един миг ще трансформира президентския си престиж в политически от партиен вид ".   
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР