Гореща новина за бъдещето на Бойко Борисов хвърлиха пиарите му

...
Гореща новина за бъдещето на Бойко Борисов хвърлиха пиарите му
Коментари Харесай

Пиарите на Борисов с гореща новина за бъдещето му

Гореща вест за бъдещето на Бойко Борисов хвърлиха пиарите му Севделина Арнаудова и Нинова Николов, който към този момент се занимава и със структурите на партията.

Двамата повдигнаха завесата към политическата вест на деня. По-рано през днешния ден пред симпатизанти на ГЕРБ в Разград Бойко Борисов сподели:„ Аз повече на акция за нови избори няма да вървя “.

Това незабавно предизвика редица съперници на партията да излязат с изказванието, че Борисов напълно се отдръпва от политиката.

По този мотив Никола Николов и Севделина Арнаудова, която дружно с Борисов бе задържана непозволено на 17 март по разпореждане на тогавашния министър председател Кирил Петков и силов министър Бойко Рашков, излязоха със специфична позиция.

„ Сега, разбрали сме се с Бойко Борисов, в случай че ще се отдръпва, да ни го заяви персонално “, споделиха двамата във Facebook.

„ Тъй като нищо сходно не ни е казвал и продължаваме да пътуваме из страната, желаеме да Ви кажем да не четете подправени вести “, добави Николов, публикувайки фотоси по какъв начин той и Арнаудова обикалят из страната в компанията на Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР