Гордея се с това, че гражданската енергия тръгна от ''Лозенец''

...
Гордея се с това, че гражданската енергия тръгна от ''Лозенец''
Коментари Харесай

Манолова: С общи усилия можем да разрушим модела на управление чрез страх и натиск

Гордея се с това, че гражданската сила потегли от ''Лозенец'' и ''Младост'' и болести цяла София. Вече няма да се застрои нито едно междублоково пространство, нито една градинка, нито едно игрище, нито една детска площадка. Вече няма да се позволяват и да се издигат небостъргачи на най-неподходящите за София места и това е с помощта на гражданската сила. Това разгласи пред жители претендентът за кмет на столицата Мая Манолова.

,,Ако стана кмет, поемам ангажимент да разрушя този модел, който сега ръководи града, при който се заплаща няколко пъти за едно и също нещо на едни и същи хора. Модел, при който разпоредбите за тези, които са близки до общината, не важат. Които могат да си разрешат всичко, а жителите са подложени на напън и закани. Гражданите се дават на съд, тъй като са излезли да защитят гражданските си права. Това е моделът – ръководство с напън и боязън. Но с общи старания можем да разрушим този модел'', съобщи още Манолова.

Тя разгласи, че ще се бори за град, в който да има ясни правила за всички.

,,Ще работя за това трафикът да стане търпим за хората, публичният превоз да стане прелъстителен и за това да не се пилеят общински пари напразно. Обещавам, че няма да ви отчайвам. Ще разчитате на мен като кмет, както разчитахте на мен като омбудсман'', приключи Мая Манолова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР