Гордеем се с дъщеря си! Тя е много добро дете.

...
Гордеем се с дъщеря си! Тя е много добро дете.
Коментари Харесай

Майката на Милица се оказа кмет: Помъкна за Евгени ракия, лютеница, дари му гърдите си, пък той я изгони

„ Гордеем се с щерка си! Тя е доста положително дете. Изключително прочувствена и нежна е. Честно казано, не знаехме, че ще подари отливка на гърдите си. Миличка беше приготвила отсам ракия, лютеница. Ние не бяхме готови, малко се стъписахме, само че по този начин е решила, по този начин е направила. Действително влезе с упоритостта да завоюва. Може би е очаквала, че това е методът, само че не се получиха нещата сред нея и Евгени. “ Това споделя Йорданка Гацева – майка на Милица от „ Ергенът “, написа „ България Днес “.
 

 
Кандидатката за сърцето на 33-годишния Евгени блесна още с влизането в предаването. При запознанството си с пианиста Милица от кюстендилското градче Бобов дол му подари отливка на гърдите си и стихотворение, в което излива душата си. Евгени бе мощно сюрпризиран, само че одобри дара с усмивка. По време на престоя си в южната ни съседка Милица нееднократно сподели, че не й е прелестно да се конкурира за сърцето на мъж с други дами. За страдание на церемонията, която бе излъчена в сряда вечерта, Гацева не получи роза от Евгени. За първи път в историята на предаването всички участнички й подариха своите цветя в символ на съпричастност и обич към нея.
„ Не познавам персонално Евгени. Видях го, когато разбрах, че Миличка ще взе участие. Не мога да си изкривя душата – интелигентно момче е, с високо обучение. Тя е доста сензитивна. Може би не трябваше толкоз доста да се разкрива, само че това въпреки всичко е риалити шоу “, добавя Йорданка, която е и заместител кмет на Община Бобов дол.
 
Милица и майка й Йорданка
 
Именно специалността на майка й тормози Милица в самото началото и момичето дълго се чуди дали да влезе в едно от най-коментираните риалитита у нас.
„ Подкрепих я! Все отново аз съм зам.-кмет на община. Притесняваше се. Застанах зад нея, тъй като това се случва веднъж в живота. Момчето е доста хубаво. Викам си пък може и да ни докара шурей, макар че в нашето семейство музиканти няма “, добавя шеговито майката.
Цялото семейство доста разчита на Милица. Едва на 14 години тя отпътува за Благоевград, където да учи стопанска система в професионална гимназия. След това се мести в София, където следва „ Бизнес администрация “. През цялото време е до околните си и им оказва помощ, най-много за брат й, който страда от лека форма на аутизъм.
„ Насочих я към стопанската система, макар че счетоводител несъмнено в никакъв случай няма да я направя. Въпреки това доста разчитаме на нея. Двете сме безпределно близки. Надявам се Милица да се усеща добре, да не е обезпокоена, да не се опасява. А един ден желая да ми докара шурей, който да я обича. Това ми стига “, безапелационна е майката на Милица.
 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР