Google публикува нова реклама на своя Pixelbook. Клипът е с

...
Google публикува нова реклама на своя Pixelbook. Клипът е с
Коментари Харесай

Google се присмя на Windows и macOS с новата реклама на Pixelbook

Google разгласява нова реклама на своя Pixelbook. Клипът е с дълготрайност 60 секунди и се присмива над грешките на Windows и macOS, известията за вируси, сините екрани на гибелта и други към този момент забравени проблеми. Всичко това се прави с цел да се подчертаят преимуществата на Chrome OS.
С рекламата на Pixelbook интернет колосът демонстрира, че хромбуците са по-добри. Това е по този начин, тъй като понеже операционната система има вградена отбрана от вируси, безпроблемни автоматизирани обновявания, огромен брой Android приложения, а батерията обезпечава едно денонощие самостоятелна работа.



Интересно е, че преди 5 години Microsoft по същия метод атакуваше хромбуците със серия сходни рекламни клипове. Но през днешния ден функциите са заменени. В клипа нищо не се споделя, че без достъпа до Глобалната мрежа хромбуците не наподобяват доста добре. Но в наши дни, без интернет на процедура не може.

Появата на това видео се дължи на приближаването на новата образователна година. Много учители, студенти и възпитаници ще би трябвало да си купят нови портативни компютри. А Гугъл се пробва да употребява тази опция за привличането на повече купувачи и консуматори към своята платформа. По принцип, в образователните заведения на Съединени американски щати хромбуците са доста известни.

Да не забравяме, че Microsoft стартира продажбите на Surface Go и сигурно доста нападателно ще популяризира своя на ниска цена компютър.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР