Google планира да освежи дизайна на Drive, Docs, Sheets и

...
Google планира да освежи дизайна на Drive, Docs, Sheets и
Коментари Харесай

Приложенията Workspace на Google се преобразяват

Google възнамерява да освежи дизайна на Drive, Docs, Sheets и Slides през идващите седмици, с цел да се приведе в по-голяма степен в сходство със своята система за дизайн Material Design 3, разгласи компанията. 

Ако сте осведомени с освежения външен тип на Gmail, новите дизайни имат доста сходства. Гугъл прибавя още няколко по-тъмни нюанса към неща като лентата с принадлежности и мненията, с цел да ги накара да се открояват от бялата страница на документ. Бутонът „ Споделяне “ също е по-заоблен, смяна от правоъгълника със объл ъгъл, който Гугъл сега употребява за бутона.
-->
Освен това Гугъл също по този начин прибавя поддръжка за смарт чипове на трети страни, функционалност, която разгласи през октомври. Това може да ви разреши да интегрирате приложения на трети страни непосредствено във вашите документи, сходно на Notion и Coda.

Тези приложения включват Atlassian, Asana, Figma, Miro, Tableau и ZenDesk и ще станат налични през „ идващите седмици “. Той пусна и някои новoсти като хронометър, гласоподаване с емотикони и варианти за предложения в календара за Документи, както и бърз достъп до данните в Таблици.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР