Google обявява цял куп актуализации на Workspace, предназначени да подобрят

...
Google обявява цял куп актуализации на Workspace, предназначени да подобрят
Коментари Харесай

Google обяви актуализации на Workspace

Google афишира цялостен куп актуализации на Workspace, предопределени да подобрят виртуалната работа. Една от огромните актуализации обаче са реакциите на емоджи по време на среща в Гугъл Meet.

С тези реакции ще можете да пуснете емоджи като сърце или палец нагоре, с цел да покажете по какъв начин се чувствате по време на среща. Емоджито ще се покаже във видео плочки или в лист, който изплува в профил на екрана ви. Тези реакции по време на срещата ще бъдат въведени през април.

Гугъл също по този начин прибавя режим " картина в картина " към Meet, което може да бъде потребна функционалност, с цел да ви разреши да видите кой приказва, даже когато не сте в дейния раздел Meet. Това ще бъде налично от април, при потребление на Meet в браузъра Chrome.

Ако желаете да виждате хората по-лесно, до момента в който работите върху Гугъл Doc, Sheet или Slide, скоро ще можете да стартирате или извършите позвъняване в Meet в едно от тези приложения, където ще виждате участниците в срещата тъкмо до това, върху което работите. Тази функционалност ще бъде налична през идващите седмици.

Гугъл също възнамерява да добави незадължително криптиране от край до край за диалозите в Meet по-късно тази година за всички клиенти на Workspace.

Повече  може на намерите в графа Технологии.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР